Welkom bij Aanhangwagens online  |  Account aanmaken   |              

Aanhangwagens-online.com, enkel voor professionals! Gratis préregistratie.

Controlegetal voor online inschrijven van uw aanhangwagen

Geplaatst op 29/07/2016

Beste klanten,

Vanaf heden krijgt u bij de in ontvangstname van uw aanhangwagen en de documenten, een controlegetal, waarmee uw verzekeraar de aanhangwagen online kan inschrijven. Dank zij dit controlegetal en de préregistratie van de aanhangwagen (zie vorige nieuwsitem) gaat het in ontvangst nemen van uw nummerplaat zo snel als bij een auto. Dus vandaag uw aanhangwagen online ingeschreven, morgen uw nummerplaat in de bus!

Eindelijk is het zover, iets waar we al jaren op wachten! In het verleden kon het soms weken duren vooraleer een nummerplaat voor een aanhangwagen werd afgeleverd, wat soms voor zeer vervelende en frustrerende situaties zorgde.Gedaan met dit alles!

Vriendelijke groeten,

Steven Aelbrecht

Zaakvoerder Aanhangwagens-online.com

terug naar het overzicht