Welkom bij Aanhangwagens online  |  Account aanmaken   |              

Aanhangwagens-online.com, enkel voor professionals! Gratis préregistratie.

Préregistratie van de aanhangwagens

Geplaatst op 23/07/2016

Beste Klanten,

Vanaf heden worden voor u al de bestelde aanhangwagens reeds geregistreed via een préregistratie online. wij voeren voor u deze registratie uit en dit zonder meerkost. Dus de prijzen op onze site zijn inclusief deze préregistratie.

Dit houd in dat de gegevens die u ook kan terugvinden op het COC (gelijkvormigheidattest) reeds door ons worden ingegeven bij de DIV. Dit zal het proces voor het inschrijven van uw aanhangwagen enorm vergemakkelijken.

Voor ons een beetje meer werk, maar we nemen dit er graag Gratis bij om u beter te dienen;

Vriendelijke groeten,

Steven Aelbrecht

Zaakvoerder Aanhangwagens-online.com

terug naar het overzicht