Welkom bij Aanhangwagens online  |  Account aanmaken   |              

Aanhangwagens-online.com, enkel voor professionals! Gratis préregistratie.

Algemene info

Zaakvoerder Steven AelbrechtIn 2005 startte Steven Aelbrecht met de verkoop van aanhangwagens via internet. In 2008 werd duidelijk dat 80% van zijn klanten rechtstreeks via de website bestelden. Daarom werd in 2010 een volledig nieuwe verkoopsite online gezet. Daarop stonden steeds direct alle prijzen, met daarin de korting reeds verrekend.

In Februari 2014 was het dan tijd voor een nieuwe website die nog duidelijker en gebruiksvriendelijker is. U bevind zich nu op deze nieuwe site. Hebt u echter nog opmerkingen, laat het ons gerust weten.

Bij Aanhangwagens-online.com garanderen wij u de laagste prijs voor alle aanhangwagens op onze website Wij werken zonder verkopers en moeten geen toonzaal onderhouden. Da’s een kost minder voor ons, en daardoor kunnen we u een lage prijs aanbieden. Bovendien krijgen we bij Eduard aanhangwagens, JCS aanhangwagens....zelf een hoge korting en die korting rekenen we door naar u! Bovendien kunt u regelmatig profiteren van uitzonderlijke prijzen en promoties.

Vind U elders in België een aanhangwagen van onze site goedkoper dan passen wij onmiddellijk onze prijs aan! 

Wij bieden ook maatwerk aan voor alle modellen. Contacteer ons met uw vraag. Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.

Over Eduard aanhangwagens: 

Eduard Saris, zaakvoerder van Eduard aanhangwagens heeft het aanhangwagen bouwen in zijn bloed. Hij is rechtstreeks familie van Ad Saris, zaakvoerder bij Hapert aanhangwagens en Henny Saris, zaakvoerder bij Saris aanhangwagens. Wij mogen bij Eduard rekenen op aanhangwagens van hoge kwaliteit en afwerking en een goede dienst na verkoop.  Prijs / kwaliteit zijn Eduard aanhangwagens de referentie op de Belgische markt en ver daarbuiten.